Hopp til innhold

MEGA KINO 6D

Midlertidig stengt

Bli med oss på en uforglemmelig filmopplevelse der alle sansene blir stimulert til det fulle! I vår 6D kino kan du ikke bare nyte filmer i imponerende 3D med fantastisk lyd, men du vil også bli overrasket av bevegelse i hver enkelt stol, inkludert bruk av luft og vann for å skape en virkelighetstro opplevelse.

Vi er stolte av å kunne presentere et bredt utvalg av 50 filmer som er skreddersydd for alle aldre og interesser. Uansett om du er en action fanatiker, eventyrlysten, eller foretrekker mer avslappende og familievennlige filmer, har vi noe som vil fange din interesse. Vi har også gode nyheter

For å gjøre det enkelt for deg har vi delt inn filmene i ulike kategorier, slik at du enkelt kan velge den opplevelsen du ønsker. Fra spenning til romantikk, komedie til animasjon, vi har noe for enhver smak.

Det beste av alt er at alle visningene våre er drop in, du trenger ikke å forhåndsbestille billetter. Du kan enkelt kjøpe billetter når du besøker oss. Er du klar for å tre inn i en verden med spennende filmopplevelser?

Vi inviterer deg til å komme og bli med på en filmopplevelse du sent vil glemme. Vårt dedikerte team er klare til å ta deg med på en reise gjennom spenning, følelser og eventyr. Ta med familie og venner, og la oss sammen skape minner for livet i Mega Kino 6D.

Besøk oss i dag, og la filmene våre ta deg med på en unik 6D-reise!

Pris: 25 kroner pr visning.

6D KINOO