Hopp til innhold

Årets Megafun nyheter – kulere enn noensinne!

rsz_megafun_megazone_screammedia_aleksander_ramsland_1

Godt nyttår fra alle oss i Megafun. Endelig er vi i gang med et nytt år som betyr  nye muligheter og mange nye spennende opplevelser. Megafun er spekket med ulike aktivitetstilbud, heftige flyopplevelser og uforglemmelige bursdager! Vi i Megafun er stolte over å presentere årets nyheter, og for å gjøre det litt lettere for deg å være oppdatert på alt som er nytt har vi samlet det i en tekst. 

 

Fotballbursdag 

La hele gjengen få prøve seg på fotballbanen i sin helt egen fotballturnering. Hva er vel bedre enn å la fotballdrømmen gå i oppfyllelse på selveste bursdagen? Barna samles i sitt eget rom for pizza, saft, is og gave til bursdagsbarnet før man får spille fotball hele 60 min på sin helt egen bane. Inkludert for alle er inngang til lekeland som er en fin avslutning på en aktiv og sporty bursdagsfeiring.

Book her: https://www.megafun.no/produkt/fotballrommet/

 

Vindtunnelbursdag 

Her er det fart og spenning som gjelder! Her får alle barna prøvd å fly i vindtunnelen og opplevd en svevende opplevelse sammen. En profesjonell instruktør vil sørge for at alle får en trygg og god opplevelse. Etterpå samles alle i sitt eget rom der man får servert pizza, saft, is og egen gave til bursdagsbarnet. Inkludert for alle er inngang til lekeland som er en fin avslutning på en flyvende bursdag. Dette er en bursdag alle vil huske!       

Book her: https://www.megafun.no/produkt/vindtunnelrommet/

 

Mega gaming

Vi har nå fått PS4 på Megafun og du kan booke din egen sofa hos oss. Ta med en kompis eller lag din egen turnering og spill FIFA, Fortnite eller Minecraft på en av våre 3 PS4 i et helt eget rom kun for spilling.  En sofa har 1 PS4 med to kontroller – her kan du spille alene eller med en kompis. Eller du kan slå til med å booke alle tre sofaene med 6 kontroller som er perfekt hvis du ønsker å utfordre dine venner og se hvem som er best i din egen eksklusive turnering.

Book her: https://www.megafun.no/produkt/mega-gaming

 

Nytt booking system for vindtunnel

Vi har oppdatert vårt bookingsystem for å gjøre det enklere for våre kunder å booke seg inn på vår populære vindtunnel. Det nye systemet gjør at det går ann å booke direkte på megafun.no veldig raskt og enkelt, slik at du kan bruke din tid på å planlegge hvilken triks og flips du har lyst til å teste ut flyvende. All booking og kjøp av vindtunnel foregår på megafun.no fremover. Der vil du finne  all informasjonen du trenger for å få en fin, trygg og spennende flyvende opplevelse. 

 

Oppdaterte priser og pakker på vindtunnel

Vi har oppdatert våre priser og pakker på vindtunnel til kundens fordel. Vi har fokusert og tilpasset de mest populære pakkene og pris sammensetninger slik at alle blir tilbudt det beste av det beste på en enkel og oversiktlig måte. Les mer om de oppdaterte prisene og pakkene på  vindtunnel her: https://no.megafun.no/activities/vindtunnel

 

Gratis bursdagsfly kl.15:30 blir gjort om til gavekort

Vi i Megafun er veldig stolte av vårt tilbud der alle bursdagsbarn som velger å feire bursdag i et av våre unike bursdagsrom får en gratis flytur i vindtunnelen. Tidligere kunne man komme 15:30 hver dag og fly gratis hvis man skulle feire bursdag hos oss samme dag. Det har vi nå endret til at barnet får et eget gavekort til vindtunnel i stedet for at de må fly samme dag som de skal feire. Det betyr at bursdagsbarnet får et gavekort til en flytur i vindtunnelen som man kan bruke fra tirsdag til fredag i ukedagene. Gavekortet er gyldig i 6 måneder fra utstedelsesdato. Les mer her om å feire bursdag på Megafun her: https://www.megafun.no/aktiviteter/megabursdag/

 

 

Dette er bare noen av de spennende nyhetene  vi har på Megafun i 2020! 

 

Vi ses på Megafun, velkommen skal du være!

Vennlig hilsen, 

Alle oss på Megafun 

Legg igjen en kommentar

Megafun er stengt! Vurdering om åpning etter 15.juni. Ikke book bursdag før åpningsdatoen er avgjort.

Megafun er stengt! Vurdering om åpning etter 15.juni. Ikke book bursdag før åpningsdatoen er avgjort.

Megafun er stengt! Ikke book bursdag før vi har avklart åpningsdatoen. Takk :)

Megafun er stengt! Ikke book bursdag før vi har avklart åpningsdatoen. Takk :)

VindtunnelTHMB1

Vindtunnel gir deg mestringsfølelse!

Megafun-Barnebursdag003-1080x675

Når Barnebursdagen Outsources: – Jeg Ser Mye Glede. Når Jeg Ser Dem