67 95 00 00

VELKOMMEN TIL VÅR FLOTTE OG UNIKE EVENT OG KONFERANSEAVDELING!

Vi er så stolte av å kunne presentere en helt annerledes form for Event og konferansesenter! Vårt senter er i utgangspunktet Nordens største opplevelsessenter med Østlandets eneste vindtunnel. En flytur i denne tunnelen vil garantert virke oppkvikkende på enhver deltaker. Visste du at 3 minutter i vår Vindtunnel tilsvarer 5 fallskjermhopp?

Ta med vennegjengen, kom med jobben, ha julebord eller sommerfest her, feire bursdager eller andre jubileum. Egne VIP-rom med ALLE RETTIGHETER og egen bar.

Underveis i ditt arrangement eller din konferanse, kan man også ta pauser for teambuilding i våre Mission-rooms, litt som fangene på fortet, eller kanskje spille litt Promillebrille-fotball mot hverandre? Brillene gjør at man føler en promille på 3!! I vår kinosal kan man se en kortfilm med 6D-kino. Der er det «levende» seter, vannsprut, bobler og vindmaskin. I underetasjen finner du Norges største Megazone med lazerkamp.

Vi ligger i gangavstand fra Lørenskog togstasjon hvor man får tog/buss til Oslo/Lillestrøm/Gardermoen

For info/bestillinger av event og konferanser, kontakt oss på
tlf 91 633 111 / konferanse@megafun.no

KURS OG KONFERANSE

Lyse og komfortable rom i ulik størrelse i egen etasje. Vi gleder oss til å kombinere dine møteromsbehov med aktiviteter vi er sikre på dere vil elske. Vi har bl.a Mission-rooms, litt som fangene på fortet, for ekte Teambuilding. Plass til opptil 100 stk.

Alle fasiliteter som prosjektor, lydanlegg, skrivesaker, osv. Kaffe er inkl i prisen. Matservering etter ønske. Vi tilbyr alt fra pizza og baguetter til tapasmiddag og sushi. Dere vil få deres egen vert som følger dere gjennom deres dag her hos oss Åpent fra 08.00-02.00 med ALLE RETTIGHETER og egen bar.

Fra kr 199,- pr pers

BESTILL

UTDRIKNINGSLAG

Dette er det absolutt optimale stedet å ha utdrikningslag! Vi har mange utdrikningslag hver måned og her har vi lagt alt til rette for en helt uforglemmelig dag!

Hos oss kan bruden/brudgommen kickstarte dagen med å fly i Vindtunnelen, så spille Promillebrille-fotball og de andre aktivitetene.

Dere får deres eget VIP-rom i egen etasje helt frem til kl 02.00 og vi har ALLE RETTIGHETER og egen bar! I våre Utdrikningslag-pakker medfølger også Pizza/Tapas. Dere vil få deres egen vert som følger dere gjennom deres dag her hos oss og gjennom alle aktivitetene. Vi har plass til ca 50 stk.

Pris fra kr 199,- pr pers

BESTILL

EVENTER/BURSDAGER

Egne VIP-rom i flere størrelser og disse ligger i egen etasje. Plass til opptil 100 stk. Hos oss kan dere ha firmafester, sommerfester, vennefester, jubileum eller kick-off. Vi tar imot både bedrifter og privatpersoner. Ta med venne gjengen på litt vin og aktiviteter, eller kom i jobbsammenheng.

Dere vil få deres egen vert som følger dere gjennom deres dag her hos oss og gjennom alle aktivitetene. Vi har ALLE RETTIGHETER og egen bar.

BESTILL

LEIE LOKALER?

Jubileum, lansering, bursdager, konfirmasjon, dåpsfest, familiefest, osv. Vi har lokaler til leie i flere størrelser. Vi har også pakker inkl mat/drikke. Fra kr 2000,- inkl mva og rengjøring

BESTILL

LEIE HELE MEGAFUN?

Ønsker bedriften å leie hele Megafun for en dag? Hva med å invitere de ansatte med familie? Eller samarbeidspartner og sponsorer? Da vil dere få UBEGRENSET TILGANG til alle aktivitetene fra 10.00-22.00. Plass til 800 stk. Ta kontakt for pristilbud!

BESTILL