Hopp til innhold

Ser du etter en unik og minneverdig gave? Da vil et gavekort til vindtunnelen på Megafun være en fantastisk opplevelse!

 

Gi noen du er glad i sjansen til å fly som en fugl i vår spennende vindtunnel. Med imponerende fritt fall og hastigheter på opptil 250 km/t, vil mottakeren få en adrenalinfylt opplevelse som vil skape varige minner.

 

I tillegg til vår vindtunnel, har vi også lekeland og Megazone som tilbyr morsomme og underholdende aktiviteter for barn og familier. Hvis du ønsker å gi flere valgmuligheter, kan du også vurdere å inkludere gavekort til disse attraksjonene. Lekelandet vil gi barna en flott tid med lek og utforsking, mens Megazone tilbyr et bredt utvalg av spennende aktiviteter og spill for alle aldre.

 

Enten det er vindtunnelen, lekelandet eller Megazone, vil våre attraksjoner gi mottakeren uforglemmelige øyeblikk og glede.

 

Våre gavekort er enkle å skaffe. Du kan kjøpe dem direkte fra oss eller bestille dem online, og de kan leveres på en praktisk måte. Dette gir mottakeren muligheten til å velge mellom de ulike attraksjonene vi tilbyr, og tilpasse opplevelsen etter egne ønsker og preferanser.

 

Gi en gave som virkelig skiller seg ut. Vår vindtunnel, lekeland og Megazone på Megafun vil skape uforglemmelige øyeblikk og glede for mottakeren. Bestill gavekort i dag og gi noen muligheten til å oppleve en verden full av spenning og moro! Vi ser frem til å hjelpe deg med å gi en unik og minneverdig gave!