Skip to content

DIGITALE GAVEKORT FRA MEGAFUN ER EN SIKKER VINNER

(sendes som vedlegg pr epost)

Vi selger opplevelser for lekelystne i alle aldre. En tur i vår vindtunnel er en gave som garantert vil vekke oppmerksomhet og skape glede. Den passer for alle som ønsker å fly og kan gis til barn fra 5 år og voksne opp til 100 år. Et besøk med 4 venner på vår MegaZone arena vil skape nye helter og gir mottakeren mulighet til å invitere med seg de beste vennene. Eller er selvsagt et enkelt besøk i vårt lekeland noe alle barn setter pris på.

Kjøp gavekort til lekeland her!

Lek og Fly (5 - 16 år) 

Nesten alle barn har en drøm om å fly.Vi kan oppfylle drømmen i vår vindtunnel, kom og prøv hvordan det er å fly som en fugl. 3 minutters
flytid tilsvarer 4 fallskjermhopp fra 13.000 fot.

490 kr for 2 flyvninger av 1,5 minutt inkl. inngang til lekeland

Lek og Megafly (5 - 16 år)

Nesten alle barn har en drøm om å fly.Vi kan oppfylle drømmen i vår vindtunnel, kom og prøv hvordan det er å fly som en fugl.
6 minutters flytid tilsvarer 8 fallskjermhopp fra 13.000 fot.

799 kr for 4 flyvninger av 1,5 minutt inkl. inngang til lekeland

Standard pakke

Vil du oppleve hvordan det er å fly?
Vår standard pakke tar deg sammen med en instruktør gjennom 2 x 1,5 spennende minutter som tilsvarer 4 fallskjermhopp fra 13.000 fot.

599 kr for 2 x 1,5 minutt flytid

VIP pakke

Opplevelsen av å mestre vinden som kommer mot deg i opptil 250 km/t får du med denne VIP pakke. 4 x 1,5 minutt gir deg muligheten for å lære å fly i vår vindtunnel, samtidig som du får en mestringsfølelse med gode instrukser fra våre instruktører. 6 minutter
tilsvarer 8 fallskjermhopp fra 13.000 fot.

990 kr for 6 minutters flytid.

Deluxe 9

Om du er førstegangsflyver i vindtunnel og vil lære å beherske kroppen i vindtunnelen eller om du har prøvd før og vil utvikle deg så er Deluxe 9 pakken for deg. 9 minutter i vindtunnelen er nok til å få de fleste til å kontrollere luften og fly rundt. Snakk med instruktøren om hva du vil lære før du starter og du vil få en fantastisk opplevelse i vindtunnelen.

1.490 kr for 9 minutters flytid

Deluxe 12

 

Nå er du på vei til den ultimative flyve opplevelse, med 12 minutter i vindtunnel får du utfordre og utforske med våre instruktører som guider deg hele veien og kan slippe deg løs så du får fly solo i tunnelen.

 

1.790 kr for 12 minutters flytid

Deluxe 15

Halvveis til «veien til proflyer». Med 15 minutter i vindtunnelen vil du få den ultimative nybegynner opplevelse og lære hvordan det er å bevege deg i vindtunnelen og lage kule moves sammen med instruktøren. Dette er et skikkelig adrenalin kick og du vil umiddelbart fly igjen, enten alene eller sammen med venner.

2.290 kr for 15 minutters flytid

Fly together 30

Skal du fly sammen med venner er dette pakken dere skal velge. 30 minutters flytid i vindtunnelen fordelt på 2 eller flere personer vil gi dere en fantastisk start på kvelden/helgen/før jobben eller når dere velger å fly i 30 minutter. Hvem vil du utfordre til å fly i tunnelen?

4.950 kr for 30 minutters flytid

BONUSKORT

Vanskelig å holde tritt med energinivået til barna etter jobb?
Bonus i hverdagen! - Megafun tilbyr fri inngang til lekeland alle ukedager ut  året for kun 500 kr pr barn. La barna bruke
opp energien og ønsk en god nattesøvn velkommen.

BONUSKORT 500,-

GAVEKORT PRIS 130,-

Ett spill i Norges største Megazone

GAVEKORT PRIS 190,-

Gjelder for 1 person på Megazone – 2 spill

GAVEKORT PRIS 199,-

Inngang til 2 store lekeland