Hopp til innhold

MEGA PLAY

Velkommen til MEGA PLAY, ditt ultimate lekeparadis! Hos oss finner du ikke bare ett, men to imponerende lekeland som vil ta pusten fra deg. Vårt største lekeland strekker seg over hele 5 etasjer og vil garantert gi barna en opplevelse de sent vil glemme. Med sklier og tunneller som strekker seg høyt oppunder taket, er det ingen grenser for hvor mye moro de kan ha.

 

Vi legger stor vekt på å skape trygge omgivelser for alle våre gjester. Derfor har vi en avdeling spesielt tilpasset for barn mellom 0-2 år. Her kan de utforske og leke i et eget område tilpasset deres behov.

Vi vet at det er viktig for foreldre å følge med på barnas leke aktiviteter. Derfor har vi komfortable foreldreområder plassert rett ved lekelandene. Her kan du slappe av i våre behagelige salonger samtidig som du har full oversikt over hva som skjer oppe. Og ikke bekymre deg, våre lekekonstruksjoner er nøye sikret, slik at barna kan ha det gøy mens du kan nyte en kopp kaffe i vår café. Hvis du har noen arbeidsoppgaver som må gjøres, kan du også koble deg opp til vårt gratis bredbåndsnettverk og få unna litt jobb mens barna leker.

 

MEGA PLAY er mer enn bare et lekeland, det er et sted hvor barna kan utfolde seg, utforske og skape minner for livet. Vi legger stor vekt på sikkerhet, renslighet og trivsel, og vårt dedikerte personale er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål og hjelpe til om det skulle være behov.

 

Kom og besøk oss på MEGA PLAY, Nordens største lekeland! Ta en titt på våre åpningstider og priser. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker å reservere. Vi gleder oss til å være en del av deres lekeeventyr!

Pris voksne: 49,- |  Pris 0 år: Gratis  |   Pris 1-16 år: 220,- (MAN-FRE)  (Lør-Søn og helligdager) 249,-

BILDERTRR