Hopp til innhold

MEGA BURSDAG

Hei alle mega kule foreldre! En mega bursdag hos oss er en uforglemmelig opplevelse. Vi har dyktige bursdagsverten som vil bidra til å gjøre bursdagsfeiringen lettere, og ordne med alt av dekking av bursdagsrom, servering og rydding. Det betyr altså at det blir mer bursdag og mindre stress! Hos oss har vi 4 ulike mega bursdagspakker som dere kan velge mellom. Vi har 8 mega kule bursdagsrom med ulike temaer som garantert vil oppfylle barnas drømmer. Våre mega verter vil dukke opp med et gavekort til bursdagsbarnet, samt mega god pizza, saft og is.

  • For lekeland bursdag: Dere har tilgang til bursdagsrommet i 1 time. Her foregår bespisning av pizza, saft og is. Etter dette er det mulighet til fri lek i lekeland i ubegrenset tid frem til stengetid.
  • For Megazone bursdag: Det inkluderer 1 runde med 20 min laserspill, deretter foregår bespisning av pizza, saft og is. Etter dette er det mulighet til fri lek i lekeland i ubegrenset tid frem til stengetid.
  • For gamin bursdag: Det starter med Gaming i 30 minutter, deretter foregår bespisning av pizza, saft og is. Etter dette er det mulighet til fri lek i lekeland i ubegrenset tid frem til stengetid.
  • For vindtunnel bursdag: Dere betaler for en plate med opptil 30 minutter, som er beregnet for opptil 10 barn. Hvis det skulle blitt færre barn, kan bursdagsbarnet fly litt ekstra. Deretter foregår bespisning av pizza, saft og is, på et bursdagsrom i 1 time. Etter dette er det mulighet til fri lek i lekeland i ubegrenset tid frem til stengetid. For booking, ring 67900100.

For å bestille en bursdag hos oss på Megafun er det noen ting som er viktig å få med seg:

  • Du betaler hos oss etter bursdagen for det antallet som møtte opp. Dersom du ønsker å legge til tilvalg (lasermaze, kino, popcorn osv.), tar du dette med verten ved ankomst. Dette gjelder også eventuelle endringer i forhold til antall deltakere.
  • For deg som har booket inn bursdag - gjerne møt opp 10 - 15 minutter før bestilt tidspunkt. Da har dere mulighet til å informere verten om antall, endringer og allergier. Vi lager mat til allergikere, og har også halal pepperoni pizza eller Margarita.
  • For å reserve bursdag, så må det være minimum 7 barn.
  • Avbestilling må skje 1 virkedag innen bursdagen begynner, og dette må gjøres ved å sende en epost til post@megafun.no med bestillingsnummer.
  • Dersom avbestillingen ikke skjer innen gitte frister, vil Megafun fakturere kunden med et gebyr på 500 kr.

DET ER IKKE TILLAT MED KAKEFAKKEL (BURSDAGSLYS SOM SPRUTER ILD) PÅ BURSDAGSROMMET!