Skip to content

MEGA EVENT & KONFERANSE

MEGAFUN EVENT – EN UNIK OPPLEVELSE

Ta med venner eller bedriften til Megafun og opplev et event helt utenom det vanlige, fylt med spennende opplevelser og aktiviteter. Vi har selskapslokaler som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter og skaper den ultimate rammen til ditt arrangement. Passer både for små og store sammenkomster, privat eller i firmasammenheng.

OPPLEVELSER

Vi tilbyr Østlandets første vindtunnel, hvor du kan samle venner eller bedriften og prøve hvordan det er å fly. Norges største Megazone finner du også hos oss med høy intensitet i mørklagt labyrint med både røyk, musikk og lyseffekter. Andre populære aktiviteter er Promillebrille-fotball, 6D Kino og Misson Rooms. Velg aktivitetene som passer dere best, vi skreddersyr dagen for dere!

MAT OG DRIKKE

Vi tilbyr egne rom med mulighet for alkoholservering og egen vert som følger dere igjennom dagen. Vi serverer god mat hvor du kan velge blant annet pizza, tapasmiddag eller koldtbord.

LOKASJON

Vi ligger i gangavstand fra Lørenskog togstasjon hvor man får tog/buss til Oslo/Lillestrøm/Gardermoen

OVERNATTING

Trenger dere overnatting? Vi samarbeider med hotellene i nærområdet og kan bistå med en totalpakke inkl overnatting og aktiviteter.

BOOKING

Priser fra 495,- per person.

For info/bestilling ta kontakt på tlf 67900100 / event@megafun.no

BEDRIFT

FIRMAFEST

Lyst til å slippe å ha ansvaret og kun ta del i morroa? Med firmafest hos Megafun ordner vi det meste, fra henting, mat og drikke til aktiviteter og opplevelser. Enten dere planlegger en stor eller liten fest, så er vi klare for å skape en spennende dag for bedriften. Tenk større og opplev å ha hele stedet for dere selv, vi har plass til opptil 800 stk.

KONFERANSE

Vi gleder oss til å kombinere det faglige med aktiviteter vi er sikre på dere vil elske. Megafun har to lyse og stilfulle møterom med kapasitet fra 20 til 70 personer litt avhengig av hvilket oppsett man velger. Mulighet for alle fasiliteter som prosjektor, lydanlegg og skrivesaker. Dere vil få deres egen vert som følger dere gjennom deres dag her hos oss og gode muligheter for bestilling av mat og drikke.

KICK-OFF

Megafun legger til rette for et kick-off som både skaper entusiasme og glede. Vi brenner for å skape arrangementer som er vellykket og gir din bedrift verdi. Gjennomfør dagen med målet om at alle får ta del i opplevelsene og skape et sterkere felleskap.

JULEBORD

Er dere i gang med planleggingen av årets julebord? Opplev et julebord utenom det vanlige med Megafun sitt unike konsept. Her får du en spennende avslutning på året som vil bli husket lenge. Vi har skjenkebevilling og tilbyr god mat fra våre lokale leverandører.

PRIVAT

UTDRIKNINGSLAG

Har du fått ansvar for å arrangere utdrikningslag for kommende brud eller brudgom? Megafun er stedet for annerledes og spennende dag hvor alle sammen kan være med på opplevelsene. Velg mellom en eller flere aktiviteter og dere kan selvfølgelig feire hele dagen her da vi tilbyr masse god mat og drikke. Det er også mulig å booke rom med egen vert. Vi anbefaler at alle får seg en luftig tur i vindtunnel eller en runde med promillebrille-fotball. 

VOKSENBURSDAG

Ønsker du å feire dagen din på en ny og morsom måte har Megafun løsningen. Våre selskapslokaler kan leies separat eller sammen, og passer utmerket til både store og små grupper. Aktivitetene blir lagt til rette slik at alle kan delta.

FAMILIEFEST

Hvorfor ikke ta med hele familien og opplev tidenes dag hos Megafun! Vårt opplevelsessenter passer for både barn, ungdom og voksne. Med Norges største Megazone kan alle delta og vi legger til rette for både mat og drikke. Ta med store og små og opplev Norges største opplevelsessenter.

KONFIRMASJON

Konfirmasjon er en stor og viktig begivenhet og konfirmanten fortjener en verdig feiring. Hvorfor ikke kombinere det hele med spennende opplevelser som alle kan delta i? Velg de aktivtetene dere måtte ønske og dere vil få deres egen vert som følger dere gjennom deres dag her hos oss. Vi kan bistå med alt dere vil trenge for en vellykket feiring.

megafun_vindtunnel-1024x683
megafun_missonrooms-1080x720
megafun_konferanse-1080x720
MEGAFUN_KONFERANSE-14-1080x723

BOOKINGSKJEMA