Skip to content

DIGITALE GAVEKORT FRA MEGAFUN ER EN SIKKER VINNER

(sendes som vedlegg pr epost)

Vi selger opplevelser for lekelystne i alle aldre. En tur i vår vindtunnel er en gave som garantert vil vekke oppmerksomhet og skape glede. Den passer for alle som ønsker å fly og kan gis til barn fra 5 år og voksne opp til 100 år. Et besøk med 4 venner på vår MegaZone arena vil skape nye helter og gir mottakeren mulighet til å invitere med seg de beste vennene. Eller er selvsagt et enkelt besøk i vårt lekeland noe alle barn setter pris på.

Kjøp gavekort til lekeland her!

Standard pakke

Vil du oppleve hvordan det er å fly? 

Vår standard pakke tar deg sammen med en instruktør gjennom 2 x 1,5 spennende minutter som tilsvarer 4 fallskjermhopp fra 13.000 fot. 

599 kr for 2 x 1,5 minutt flytid

VIP pakke

Opplevelsen av å mestre vinden som kommer mot deg i opptil 250 km/t får du med denne VIP pakke. 4 x 1,5 minutt gir deg muligheten for å lære å fly i vår vindtunnel, samtidig som du får en mestringsfølelse med gode instrukser fra våre instruktører. 6 minutter tilsvarer 8 fallskjermhopp fra 13.000 fot.

990 kr for 6 minutters flytid

Deluxe 9

Om du er førstegangsflyver i vindtunnel og vil lære å beherske kroppen i vindtunnelen eller om du har prøvd før og vil utvikle deg så er Deluxe 9 pakken for deg. 9 minutter i vindtunnelen er nok til å få de fleste til å kontrollere luften og fly rundt. Snakk med instruktøren om hva du vil lære før du starter og du vil få en fantastisk opplevelse i vindtunnelen.

1.490 kr for 9 minutters flytid

Deluxe 12

Nå er du på vei til den ultimative flyve opplevelse, med 12 minutter i vindtunnel får du utfordre og utforske med våre instruktører som guider deg hele veien og kan slippe deg løs så du får fly solo i tunnelen.

1.790 kr for 12 minutters flytid

Deluxe 15

Halvveis til «veien til proflyer». Med 15 minutter i vindtunnelen vil du få den ultimative nybegynner opplevelse og lære hvordan det er å bevega deg i vindtunnelen og lage kule moves sammen med instruktøren. Dette er et skikkelig adrenalin kick og du vil umiddelbart fly igjen, enten alene eller sammen med venner.

2.290 kr for 15 minutters flytid

Fly together 30

Skal du fly sammen med venner er dette pakken dere skal velge. 30 minutters flytid i vindtunnelen fordelt på 2 eller flere personer vil gi dere en fantastisk start på kvelden/helgen/før jobben eller når dere velger å fly i 30 minutter. Hvem vil du utfordre til å fly i tunnelen?

4.950 kr for 30 minutters flytid

Wingman - Veien til proflyer!

Vil du lære hvordan det er å bli proflyer, ta kontakt med vår hovedinstruktør Derek.

4.950 kr

gavekort-2

Lek og Fly

Nesten alle barn har en drøm om å fly. 

Vi kan oppfylle drømmen i vår vindtunnel, kom og prøv hvordan det er å fly som en fugl. 3 minutters flytid tilsvarer 4 fallskjermhopp fra 13.000 fot.

490 kr for 2 x 1,5 minutt + inngang til lekeland

gavekort-2

Lek og Megafly

Nesten alle barn har en drøm om å fly. 

Vi kan oppfylle drømmen i vår vindtunnel, kom og prøv hvordan det er å fly som en fugl. 6 minutters flytid tilsvarer 8 fallskjermhopp fra 13.000 fot.

799 kr for 4 x 1,5 minutt + inngang til lekeland

LEKELAND

Lekeland

Inngang til 2 store lekeland.

199 kr

megazone 130

Megazone 1

Ett spill i Norges største Megazone

130 kr 

megazone

Megazone 2

Gjelder for 1 person på Megazone – 2 spill

190 kr 

03_Bonuskort_mockup_01

Bonuskort

Inngang til 2 store lekeland ut 2019.

500 kr

Vilkår
1. Gavekortet er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato. Etter utløpsdatoen har kortet ingen verdi.
2. Gavekortet kan ikke brukes til å kjøpe andre gavekort, kun valgt aktivitet.
3. Mega Fun As  er ikke ansvarlig for tapt gavekort.