Hopp til innhold

MEGA MAZE

Er du klar for en spennende og utfordrende opplevelse? Ta utfordringen i vår Laser Labyrint! Her får du sjansen til å teste dine ferdigheter og se hvor fort du kan manøvrere deg gjennom et nettverk av laserstråler uten å utløse dem. Og det er ikke alt – på veien tilbake aktiveres alle strålene igjen, og du må finne veien tilbake på kortest mulig tid.

Vår Laser Labyrint er en actionfylt attraksjon som garantert får pulsen til å stige. Med et enkelt myntpåkast kan du prøve lykken og se om du har det som skal til for å komme på hi-score listen. Det handler om presisjon, rask tenkning og smidighet for å unngå å bli fanget av laserstrålene.

Vi har skapt en atmosfære av spenning og utfordring i vår Laser Labyrint, og vi er sikre på at du vil få en minneverdig opplevelse. Uansett om du er alene, med venner eller familie, er dette en attraksjon som vil teste dine ferdigheter og gi deg timevis med moro.

Besøk oss på Megafun og ta utfordringen med Laser Labyrint. Prøv å slå rekordene, sett dine egne mål og nyt den adrenalinfylte opplevelsen. Vi venter spent på å se om du har det som skal til for å mestre vår Laser Labyrint!

Pris: 25,- pr spill.