Hopp til innhold

SPØRSMÅL OG SVAR

Hva om vi blir mer eller færre barn enn forventet?

Svar: Vi tar kun betalt for de barna som møter opp, men minste kravet for å feire en bursdag er 7 personer. Blir dere mer eller mindre enn det som er registrert inn, er det bare å si ifra til verten deres dagen dere her.

Har dere alternativer for halal?

Svar: Vi serverer pizza med storfekjøtt som er halal.

Har dere alternativer gluten og laktose?

Svar: Vi serverer glutenfri pizza og melkefri pizza. Vi har også melkefri is.

Hvordan drikke er inkludert i bursdagen?

Svar: Drikkene er saft. Det er også mulig å kjøpe slush i tillegg.

Trenger jeg å ta med noe selv?

Svar: Du kan gjerne ta med kake og godteriposer. Vi stiller ellers opp med mat, drikke, bestikk og asjetter. Merk at asjettene er uten motiv, så du kan gjerne ta med selv om du ønsker med motiv.

Jeg vil gjøre noen endringer på bursdagen, hvordan går jeg fram?

Svar: Du kan gjøre endringer med å logge inn på mine side her Skal du derimot endre dato på bursdag, må du kontakte oss på post@megafun.no. Kansellering kan gjøres på min side.

Når skal vi møte opp?

Svar: Bursdagsforeldrene kan møte opp 10 minutter før bursdagen starter. Gjestene kan komme til avtalt tid.

Inkluderer man med bursdagsbarnet når man skal legge inn antall gjester?

Svar: Ja. Bursdagsbarnet må også inkluderes når dere legger til antall barn.

Betaler man for søsken?

Svar: Alle barn som deltar i bursdagsfeiringen regnes som en gjest og må betales for.  De som kun skal være på lekeland, må betale for inngang i resepsjonen.

Hvor lenge varer en bursdag?

Svar:  Lekeland bursdag inkluderer en time inne på bursdagsrommet og deretter er ubegrensa tid ute i lekelandet. Det er opp til dere hvor lenge dere ønsker å være her, men vi anbefaler 2-3 timer med lek.
_______________________________________________________________________________

Svar: Megazone bursdag inneholder en runde Megazone på 20 minutter og en time inne på bursdagsrommet.  Deretter er det opp til dere hvor lenge dere vil være ute i lekelandet, men vi anbefaler 2-3 timer med lek.
_______________________________________________________________________________

Svar: Gaming bursdag inneholder 30 minutter med spill på Playstation og deretter en time inne på bursdagsrommet. Etter det igjen, er det opp til dere hvor lenge dere vil være i lekelandet, men det vi anbefaler 2-3 timer.
_______________________________________________________________________________

Svar: Vindtunnel bursdag inkluderer 30 minutter flytid (3 minutter flytid per barn) Etter flyvning, har du en time inne på bursdagsrommet og deretter er det ubegrensa tid i lekelandet.  Det er opp til dere hvor lenge dere ønsker å leke, men det vi anbefaler 2-3 timer.

_______________________________________________________________________________

Den ene timen inne på bursdagsrommet  som er inkludert i hver bursdagspakke brukes til servering av mat og eventuelt åpning av presanger.